ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαρούπια: Ο θησαυρός της Ελληνικής κουζίνας που λίγοι ξέρουν

Το χαρούπι, είναι ένα αξιοσημείωτο αλλά συχνά παραμελημένο διαμάντι της ελληνικής κουζίνας. Αυτοί οι γλυκοί, θρεπτικοί λοβοί προέρχονται από το δέντρο χαρουπιά, το οποίο ανθίζει στο μεσογειακό κλίμα, ιδιαίτερα στην Κύπρο και την Ελλάδα, όπου καλλιεργείται εδώ και αιώνες.

25 τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλά λιπαρά

Η πρωτεΐνη, το λίπος και οι υδατάνθρακες διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο σώμα μας. Η πρωτεΐνη χτίζει και συντηρεί τους μύες και τα οστά, το λίπος βοηθά στην απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E και K και οι υδατάνθρακες ενεργοποιούν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα του σώματος.