Οι ανησυχίες των γονιών σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους είναι συχνές και αυτό τους οδηγεί στο να αναζητήσουν βοήθεια από έναν διαιτολόγο. Όμως, είναι αυτή η κίνηση πάντα απαραίτητη;
Το κόκκινο κρέας, όπως το βοδινό, το αρνί και το χοιρινό, είναι πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνη, σίδηρος, ψευδάργυρος και βιταμίνες του συγκροτήματος B.
Αυτές οι χημικές ενώσεις δεν διασπώνται στο περιβάλλον, και προκαλούν ανησυχίες για τις συνέπειες της συσσώρευσής τους τόσο στα οικοσυστήματα, όσο και στο πόσιμο νερό και στο ανθρώπινο σώμα.
Με μερικές απλές στρατηγικές, καλές συνήθειες αλλά και με καλά προϊόντα μπορείς να μειώσεις τον χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνεις στη διατήρηση του σπιτιού καθαρό.
Όταν πρόκειται για καθαριότητα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τις ρουτίνες μας. Σκουπίζουμε τα ράφια, καθαρίζουμε τα χαλιά και τρίβουμε τους πάγκους της κουζίνας.
Πολλές μελέτες δείχνουν ότι ο κουρκουμάς έχει σημαντικά οφέλη για το σώμα και τον εγκέφαλό σας. Πολλά από αυτά τα οφέλη προέρχονται από το κύριο ενεργό συστατικό του, την κουρκουμίνη.
Για πολλούς το καθάρισμα του σπιτιού είναι πολύ χρονοβόρο με αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση αλλά και να μένουν πίσω άλλα πράγματα που θα ηθέλαμε να κάνουμε.
Αφήνωντας πίσω τις προσδοκίες μας για το φαγητό και κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, καταφέρνουμε κάτι τελικά.
Ο καφές είναι περισσότερο από μια πρωινή συνήθεια για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, είναι ένα αγαπημένο ρόφημα που απολαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο.
Τα σούπερ φαγητά είναι τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που πιστεύεται ότι προσφέρουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία, πέρα από τη βασική διατροφή.
Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ, η εύρεση τρόπων για τη μείωση των αποβλήτων και την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων στο σπίτι μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε έναν πιο υγιή πλανήτη. Όχι μόνο η επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων βοηθά το περιβάλλον, αλλά μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα και να εμπνεύσει δημιουργικότητα. ...