ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλαστικά και γυάλινα δοχεία: Πως να τα καθαρίσεις εύκολα και αποτελεσματικά απο τα λίπη

Το λάδι απο τα φαγητά που αποθηκεύουμε σε πλαστικά ή γυάλινα σκεύη, μπορεί να αφήσουν ένα επίμονο πρόβλημα πίσω τους. Αυτό συνβαίνει και απο τα φαγητά που έρχονται με delivery ή takeaway στο σπίτι και θέλουμε να ανακυκλώσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε ξανά τα πλαστικά αυτά containers.

Ikebana: Η Ιαπωνική τέχνη της ανθοσύνθεσης

Με μια ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από 600 χρόνια, το ικεμπάνα παραμένει μια πολύτιμη παράδοση στην Ιαπωνία, που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά ως τρόπος σύνδεσης με τη φύση και έκφρασης της δημιουργικότητας.

Hygge Lighting: Η νέα τάση και η επίδρασή του

Οι Δανοί έχουν αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση στο φωτισμό των σπιτιών τους, επιλέγοντας προσεκτικά τα φωτιστικά και τοποθετώντας τα με στρατηγική για να δημιουργήσουν χαλαρωτικές ατμόσφαιρες.

Ωμό κοτόπουλο στο ψυγείο: Πόσες ημέρες αντέχει πριν αλλοιωθεί

Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες (20-24%) και περιέχει αρκετό νερό (70-76%), γεγονός που το καθιστά ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλοίωση κατά την αποθήκευση. Η ψύξη αποτελεί μια συνηθισμένη μέθοδο συντήρησης του κρέατος πουλερικών.

Zero Waste: Υιοθετώντας τη Βιώσιμη Ζωή

Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ευαισθητοποιημένος στα περιβαλλοντικά ζητήματα, οι έννοιες των μηδενικών αποβλήτων και της βιώσιμης ζωής έχουν αποκτήσει σημαντική διάσταση.